حلوا

 

چند روز پیش سالگرد پدر عزیزم بود و من این حلوا رو پختم و بردم سر خاک . دیگه چون میخواستم با خودم ببرمش سر خاک نمیشد تزئینش کنم واسه تزئین به وبلاگ منصوره جون برین که خیلی خیلی قشنگ حلوا تزئین کردن .راستش چون این کامی مشکل داشت نتونستم زودتر بیام و حالا هم که اومدم عکس این حلوا ه گم شده و نیست

لطفا یه فاتحه هم برای پدر من بفرستین از همتون متشکرم .همچنین  فرارسیدن ایام شهادت سید و سالار شهیدان و عاشورای حسینی رو هم به همه تسلیت میگم  . عزاداریهاتون  قبول و التماس دعا

 

 

مواد لازم:

آرد سنگک 2 پ

روغن مایع ½ ل

شکر 1/5 ل

زعفران ½ ق چ

گلاب ½ استکان

آب 2 ل

 

 طرز تهیه:

آرد رو حدود 25 دقیقه در تابه تفت میدیم و مرتب هم میزنیم تا نسوزه . بعد از این زمان از رو حرارت برداشته روغن رو بهش اضافه میکنیم و دوباره میزاریمش رو حرارت و هم میزنیم.

 

برای شهدش: آب و گلاب و شکر و زعفران و گلاب  رو روی حرارت میزاریم تا به قوام برسه .

کمی از آرد رو در شهد میریزیم اگر صدایی شبیه به جیز کردن داد اونوقت همه شهد رو به آرد اضافه میکنیم.  و هم میزنیم  تا بجوشه و بعد از رو حرارت برداشته و مرتب تکان میدهیم تا به روغن بیوفته و آماده شه.

 

نکته: اگه یه وقت بعد از ریختن شهد زیاد رو حرارت بمونه ابش خشک میشه و حلواتون خراب و خرد میشه مثل پودر اگه اینجوری شد ناراحت نشید یه مقدار آب جوش کم کم بهش اضافه کنین و هم بزنین و بعدش هی تو قابلمه تکان بدین از یه طرف به سمت دیگه و میبینین که حلواتون درست میشه.

این حلوا خیلی خوشمزست و از مامانم یاد گرفتم.