خوب اینم دیگه همه بلدن و کاری نداره

 

مواد لازم:

زرد آلو رسیده به مقدار لازم

شکر نصف مقدار زردآلو یا کمتر (بسته به شیرین بودن زردآلو)

آب نصف لیوان

طرز تهیه:

من زردآلوهام خیلی خیلی شیرین بود واسه همین شکر کمی استفاده کردم ( از نصف هم کمتر ). شما هم به میزان شیرینی زردآلوتون از شکر استفاده کنین .

 

از زردآلوهای خیلی رسیده استفاده کردم و چون حال و حوصله نداشتم پوستشونو بگیرم بعد از خارج کردن هستش  ریختمشون داخل مخلوط کن و میکس که شد در قابلمه ریختم و کمی شکر بهش اضافه کردم با حدود نصف لیوان آب گذاشتم خوب پخت وقتی به جوش آمد یه نیمساعت بعد خاموشش کردم و گذاشتم خنک شه.

بعد داخل شیشه ریختم و در یخچال قرار دادم.

واسه صبحانه یا عصرانه یا دکور کیک و شیرینی هاتون میتونین ازش استفاده کنین.