مارمالاد زردآلو
خوب اینم دیگه همه بلدن و کاری نداره ![]()
مواد لازم:
زرد آلو رسیده به مقدار لازم
شکر نصف مقدار زردآلو یا کمتر (بسته به شیرین بودن زردآلو)
آب نصف لیوان
طرز تهیه:
من زردآلوهام خیلی خیلی شیرین بود واسه همین شکر کمی استفاده کردم ( از نصف هم کمتر ). شما هم به میزان شیرینی زردآلوتون از شکر استفاده کنین .
از زردآلوهای خیلی رسیده استفاده کردم و چون حال و حوصله نداشتم پوستشونو بگیرم بعد از خارج کردن هستش ریختمشون داخل مخلوط کن و میکس که شد در قابلمه ریختم و کمی شکر بهش اضافه کردم با حدود نصف لیوان آب گذاشتم خوب پخت وقتی به جوش آمد یه نیمساعت بعد خاموشش کردم و گذاشتم خنک شه.
بعد داخل شیشه ریختم و در یخچال قرار دادم.
واسه صبحانه یا عصرانه یا دکور کیک و شیرینی هاتون میتونین ازش استفاده کنین. ![]()
+ نوشته شده در شنبه بیست و پنجم تیر ۱۳۹۰ ساعت 11:23 توسط فرشته
|